keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Hyvät ja huonot uutiset

Peukku ylös:
- Olimme maanantaina kuuntelemassa Arjen avaimia adoptioperheille -luentoa. Luennon viimeisenä esiintyjänä olivat vanhemmat, joilla on kolme adoptiolasta. Esitys oli aivan mahtava! Olemme nyt noin vuoden kuunnelleet kuinka paljon voi tulla erilaisia ongelmia. Nämä vanhemmat olivat ensimmäiset, jotka sanoivat, että ongelmistakin voi selvitä. 
- Tapasimme tilaisuudessa koordinaattorimme. Hän kertoi, että jonkun pariskunnan lupahakemus oli mennyt käsittelyyn kuukaudessa.
- Meidän uudessa kodissa on takka ja kuraeteinen! Olemme ostaneet talon. Muuttamaan pääsemme viimeistään kolmen kuukauden päästä. Remontointia aloittelemme jo piakkoin.

Peukku alas:
- Olen jonkin aikaa tuntenut outoja pikkukipuja ja muita tuntemuksia alavatsassa. Myös pientä vuotoa on ollut. Menen huomenna lääkäriin. Pelkään ihan älyttömästi, että endo on jo nyt nostanut päätään ja joudun uudelleen leikkaukseen. Itku tulee, jos näin käy. Ja iso.

2 kommenttia:

 1. Onnea uudesta kodista! :)

  Loppuosasta en tykännyt, toivottavasti olisi jotain muuta kuin endoa. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuutte sitten viimeistään tupareihin :)
   Katotaan selviikö huomenna jotain vai saanko lähetteen leikkauksen tehneelle lääkärille. Endo usein uusiutuu :( Tai onhan se mulla koko ajan mutta pesäkkeet voi uusiutua.

   Poista

Lapsiesitys

 Lapsiesitys, katsomismatka ja hakumatka Blogi on ollut hiljainen pitkän ajan. Arki on vienyt mennessään ja vapaa-aikaa ei oikeastaan ole ju...