sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Muruseni

On ollut vähän hiljaisempaa blogissa. Se johtuu siitä, että myös adoptiorintamalla on hiljaista. Hiljaista tulee olemaan näillä näkymin joitakin vuosia. Emme tule saamaan jonotuksesta mitään väliaikatietoja. Seuraavan kerran saamme infoa siinä kohtaa, kun lapsiesitys alkaa olla lähellä. Katsotaan riittääkö lupa sinne saakka. Vai onko seuraava toiminto luvan uusiminen. Helsingin kaupungin sivuilla sanotaan odotusajan olevan kolme vuotta, hakemuksen lähettämisestä lapsitietoon. 
Murunen on kuitenkin ajatuksissa ja unissa.


3 kommenttia:

 1. Olethan löytänyt tämän blogin josta voi seurata Bulgariasta tulevia lapsiesityksiä, esim:
  http://martiniadoptionroad.blogspot.fi/2014/04/iac-276-277-results.html
  Vaikuttaisi että lapsiesityksiä alle 4-vuotiaista terveistä lapsista saa tällä hetkellä kesällä 2010 Bulgariaan rekisteröityneet hakijat, vanhempia ja sn-lapsia näyttäisi tulevan nopeammalla aikataululla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitos vinkistä! En ollut löytänyt tuota. Saimme samanlaisia terveisiä adoptiokoordinaattoriltamme. Odotusaika näyttää pitenevän myös Bulgariassa....

   Poista
 2. Tämä ei nyt yhtään varmasti auta, mutta kyllä se teidän murusenne sieltä tulee, usko pois :)
  Muistan kun me odotimme lastamme, itkin aina kun kuulin tämän laulun. Ja itken kyllä edelleen. Silloin itkin lasta, jota meillä ei vielä ollut, nyt itken sitä muistoa. Muistan sen tuskan, mikä minulla silloin oli.

  VastaaPoista

Lapsiesitys

 Lapsiesitys, katsomismatka ja hakumatka Blogi on ollut hiljainen pitkän ajan. Arki on vienyt mennessään ja vapaa-aikaa ei oikeastaan ole ju...