lauantai 10. elokuuta 2013

Syksyä odotellessa

Toiset haikailevat lomien perään ja toiset toivovat, että kesä vain jatkuisi. Minä toivon, että syksy tulisi. Hommahan meni niin kuin pelkäsimme. Kotiselvitys ei valmistunut. Sain usean yrityksen jälkeen toisen sossutädin puhelimen päähän. Hän sanoi, että tuli muita kiireellisempiä töitä. Oli kovin pahoillaan. Suuresti tässä ärsyttää se, että lähetin sähköpostia, jätin soittopyyntöjä, mutta en saanut mitään vastausta. Jos ensin luvataan valmistumiselle aikataulu, niin mielestäni olisi kohteliasta ilmoittaa, että se ei nyt enää päde. 
Tätähän tämä sitten on. Odotellaan. Sanottiin, että syyskuun alussa SAATTAISI valmistua. 

Ettei odottelu valtaisi mieltä niin pitää keksiä muuta ohjelmaa. Liityin kuntosalille. Varasin matkan. Ilmoittauduimme miehen kanssa lokakuussa oleviin tapahtumiin: Adoptiolapsen terveydentila ja Arjen avaimia adoptioperheille. Jospa näiden avulla jaksaisi eteenpäin.

(Ainiin. Laitoin myös sähköpostia Hesan koordinaattorille. Väliaikatietoja. Kysyin samalla Bulgarian tilannetta, jos olisi tullut jotain uutisia. Hän oli juuri ottamassa yhteyttä Bulgariaan ja lupasi palata asiaan.)

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja voimia odotukseen!
  Itsekin Valviran päätöstä odottelemme lisäselvityksen tiimoilta. Tuntuu niin takkuiselta välillä toisten armoilla oleminen ja kun asiat eivät ole omassa hallinnassa. ;) Toivottavasti kotiselvitys valmistuu pian ja saatte paperit Valviraan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kuinka pitkään olette jo odotelleet lupaa? Pelkään, että meillekin tulee lisäselvityspyyntö tähän päälle... Olen käsittänyt, että se on tosi yleistä. Ja syyt yleensä ihan älyttömiä :/

   Poista

Lapsiesitys

 Lapsiesitys, katsomismatka ja hakumatka Blogi on ollut hiljainen pitkän ajan. Arki on vienyt mennessään ja vapaa-aikaa ei oikeastaan ole ju...