sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Pientä toivoa?

Jotain sentään tapahtuu. Saimme viikko sitten luettavaksi kotiselvityksen. Tähän pieni Jei! -huudahdus. Molempien reaktio oli: tähänkö meni neljä kuukautta??? Selvitys oli suurimmilta osin yleistä höpötystä ja meidän kirjoittamista elämäntarinoista kopioitua tekstiä. Teimme siihen lisäyksiä ja korjauksia. Nyt sitten odotamme lopullisen version valmistumista. Rikosrekisteriotteet ja virkatodistukset ovat valmiina.
Mitä on tapahtunut ihanille, aikaansaaville ja osaaville sossutädeille?!

Hesan puolelta saimme sen verran väliaikatietoa, että Bulgariassa tilanne on palannut normaaliksi. Kiinnostus Bulgariaa kohtaan on kasvanut, koska Etelä-Afrikan odotusaika on nykyään sama kuin Bulgarian.

Näin taas viime yönä unta pienestä tytöstä. Opettelimme sanoja ja hän ihmetteli päällään olevia toppahousuja. Kerroin, että olimme ostaneet ne hänelle, koska Suomessa on kylmä. Kypärämyssyn alta tuli esille kaunis tumma tukka.

6 kommenttia:

 1. Olen varma, että teidän unelma vielä toteutuu ja saatte tähän kaikkeen onnellisen lopun <3

  VastaaPoista
 2. Ihana uni <3 Ja yhdyn edelliseen kommenttin, kuten olen sulle jo aiemminkin todennut. Kyllä se lapsen tuoma onni teitäkin odottaa! :) Halaus, Jojo

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ihanaa, että oot vihdoin mukana meidän matkalla <3

   Poista

Lapsiesitys

 Lapsiesitys, katsomismatka ja hakumatka Blogi on ollut hiljainen pitkän ajan. Arki on vienyt mennessään ja vapaa-aikaa ei oikeastaan ole ju...