maanantai 18. maaliskuuta 2013

Puunailua....

Tai oikeastaan puunailun suunnittelua. Ollaan vähän mietitty mitä olisi hyvä tehdä ennen kotikäyntiä. Ja mitä ehdittäisiin tehdä. Asumme vanhassa, ei ihan kauhean isossa, omakotitalossa. Olemme remontoineet pesutilat, lattiat, makuuhuoneen ja olohuoneen. Jäljellä olisi keittiön ja "aulan" yhdistäminen tupakeittiöksi. Samalla keittiö uusitaan kokonaan. Kun kaikki tämä on tehty saataisiin huonejärjestystä muutettua fiksummaksi. Kotikäyntiin on kuukauden verran aikaa. Joten ei ole mitään mahdollisuutta saada remonttia tehtyä loppuun. Mies vielä lähtee pääsiäiseksi reissuun. Mutta mutta... Jos jotain pientä pintaremonttia kuitenkin :) Ajateltiin laitella listoja paikoilleen ja uusia ulko-ovi sekä mahdollisesti yksi väliovi. Oma pääsiäiseni tulee varmaankin olemaan siivouspainoitteinen. 

Minulla pitäisi olla 12.4. kohdun ja vatsaontelon tähystys endometrioosin takia. Ihan älyttömän vaikeaa saada tuota hoidettua pois päiväjärjestyksestä. Kierron pitäisi olla juuri tietyssä kohdassa. Lääkäri näyttää olevan erittäin huonosti paikalla. Saa nähdä kuinka käy. Aluksi toimenpiteen piti olla viikkoa aikaisemmin. Se olisi ollut paljon parempi ja varmempi ajankohta. Kun ei ole hormonaalista ehkäisyä, niin ei kiertokaan pysy päivälleen samana. Jo muutaman päivän heitto sotkee aikataulut. 

Päässä pyörii palveluntarjoajan ja maan valinta. Thaimaa on myös alkanut kiinnostaa. Onneksi on vielä vähän aikaa ottaa selvää asioista. Yritän luotaa siihen, että ei sillä maalla niin väliä ole. Meille tulee se pikkuinen, joka on tarkoitettu meille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lapsiesitys

 Lapsiesitys, katsomismatka ja hakumatka Blogi on ollut hiljainen pitkän ajan. Arki on vienyt mennessään ja vapaa-aikaa ei oikeastaan ole ju...