lauantai 25. toukokuuta 2013

Leppoisa lauantai

Kaksi hommaa hoidettu, yksi jäljellä. Seuraavalla neuvontakäynnillä käymme läpi terveystietolomaketta. Teimme sen juuri kotona, olemme siis valmistautuneet. Lisäksi mukana pitää olla T-lomakkeet. Sekin on hoidettu. Kolmantena tehtävänä on elämäntarina. Sitä oli tarkoitus kirjoittaa viime viikonloppuna. Mutta mutta... Ukkonen sotki suunnitelmat. Vaikka otin johdot seinästä irti hyvissä ajoin niin ilmeisesti modeemi hajosi. Jonkun verran olen jo kirjoitellut, ja tarina on tietenkin muistissa ihan muualla kuin omassa päässä. Joten, uusi yritys nyt kun modeemi on uusittu. 

Jännä juttu kävi perjantaina. Olen käynyt hoidattamassa selkääni fysioterapeutilla. Ilmeisesti leikkauksen jälkeinen makaaminen ja ihme asennoissa nukkuminen ovat saaneet sen jumiin. Fysioterapeutin kanssa juttelimme leikkauksesta. Kerroin sitten myös keskenmenoista. Ja siitä luonnollisesti silta adoptioon. Kerroin, että olemme valinneet kohdemaaksi Bulgarian. Fysioterapeutti kuulosti iloisesti yllättyneeltä. Totesi sitten siihen, että hänen vaimonsa on Bulgariasta. Tunti vierähti aika nopeasti kuunnellessani juttuja Bulgarian ruokakulttuurista, nähtävyyksistä ja kaikesta mahdollisesta. Hän sanoi myös, että jos tarvitsemme vaikkapa käännösapua niin järjestyy kyllä :) 

Tänään on ollut leppoisa lauantai. Grillausta ja ulkoilua. Kolme työviikkoa jäljellä ennen kesälomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lapsiesitys

 Lapsiesitys, katsomismatka ja hakumatka Blogi on ollut hiljainen pitkän ajan. Arki on vienyt mennessään ja vapaa-aikaa ei oikeastaan ole ju...