sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Eteenpäin

Pientä edistystä. Paperimme ovat nyt Bulgarian oikeusministeriön tutkittavina. Heillä on kuukausi aikaa tutustua niihin. Kuukauden päästä meidät rekisteröidään ja alamme jonottaa. Pidetään peukut pystyssä, että aikataulu pitää paikkansa! Näistä uutisista tulee aina hymy huulille. Luulen, että lähdin perjantaina virnuillen ruokiksen viettoon.
Olemme olleet aika kiireisiä viime aikoina. Muuton kanssa on vielä vähän puuhaa. Lähinnä järjestelyä ja pientä remonttia vanhaan kotiin. Se laitetaan vuokralle. Lisäksi meillä on jokaiselle viikonlopulle melkein maaliskuun loppuun saakka jotain suunniteltua menoa. On synttäreitä, illanviettoa, Venemessuja... Meitä on myös pyydetty ihanan pienen hymytytön kummeiksi. Ihan kiva, että aika kuluu nopsasti eikä ehdi niin ajatella adoptioasioita. 
Olemme ilmoittautuneet maaliskuun 10. päivä järjestettävään adoptioiltaan isovanhemmille ja perheen läheisille. Minun vanhempani ja anoppi lähtevät mukaan. 
Tunnelma meillä on odottava mutta rauhallinen.


PS. Jos blogiani lukevat muut Bulgaria-hakijat, niin olisi kiva olla yhteydessä teihin, laittakaa viestiä!

3 kommenttia:

 1. Hienoa kuulla että asiat tuntuvat luistavan! Meillä on ensi viikolla neljäs neuvontakerta, jonka jälkeen ilmeisesti yksi kerta erikseen. Toivotaan että päästäisiin kotikäyntiin vielä kevään aikana.
  Otin yhteyttä adoptiokoordinaattoriin parin tarkentavan Bulgaria-kysymyksen tiimoilta. Taitaa meille jäädä vaihtoehdoksi tuo E-Afrikka, koska Bulgariasta voisimme hakea vain vanhempaa tai vaikeasti erityistarpeista lasta, jos haluamme nuoremman (joka tarkoittaisi että jomman kumman olisi lopetettava töissäkäynti).
  Peukut pystyssä kuitenkin täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan! Kiva kuulla, että teilläkin homma etenee. Miltä tuntuu nyt, kun kohdemaa on varmistumassa? Odotusaika Bulgariassa ja Etelä-Afrikassa taitaa olla nykyään sama.
   Tsemppiä jatkoon!

   Poista
 2. Eipä se ihmeemmin muuta tilannetta, meillä kun ei ole oikeastaan ollut vaihtoehtoina kuin nuo kaksi missään vaiheessa. Huomenna on taas neuvonta ja keskustelun aiheena ainakin lapsiesitykset. Yritän neuvontojen välillä aktiivisesti unohtaa adoptioasiat kun prosessi on vielä niin pitkä. Tosin kohta puoliin pitäisi aloitella se "elämänkeran" kirjoittaminen.

  VastaaPoista

Lapsiesitys

 Lapsiesitys, katsomismatka ja hakumatka Blogi on ollut hiljainen pitkän ajan. Arki on vienyt mennessään ja vapaa-aikaa ei oikeastaan ole ju...