lauantai 17. marraskuuta 2012

Lauantai

Mies on kalastamassa.
Syön aamupalaa ja selailen netistä uutisia ja facebookia. Jostain syystä jo ennen adoptioratkaisun tekoa on mahdollisena kohdemaana mielessäni seikkaillut Kolumbia. Saan kuningasajatuksen googlata: adoptio blogi Kolumbia. Löydän blogin, joka kertoo juurimatkasta Kolumbiaan kahden lapsen kanssa. Luen muutaman ensimmäisen tekstin ja törmään kuviin, jotka on otettu kolumbialaisesta lastenkodista. Kyynelet alkavat valua ja syli tuntuu niin tyhjältä. Tekstissä kerrotaan kuinka paikalliset vapaaehtoiset naiset käyvät välillä pitämässä lapsia sylissä, että lapset saisivat enemmän kontaktia ihmisiin. Mieleeni syöpyy varmaan ikuisiksi ajoiksi kuva ruokintajonosta.
Meidän karvalapset tulevat viereeni ihmettelemään suruani. Ihan kuin kertoisivat, että me ollaan kyllä täällä, ja sylissäkin tahdotaan olla, mutta nyt pitäisi päästä ulos lenkille. Ulkoillessa mieli saa taas tilaa järjestellä asioita. Päätän, että jätän tuskaa tuottavien blogien ja kirjoitusten lukemisen nyt vähemmälle. Keskityn muihin asioihin. Joulukuun alussa pääsen minilomalle hyvän ystävän luokse. Joulun välipäivinä on tarkoitus remontoida yksi huone, jotta päästään rakennusasioissa eteenpäin. Kaikenlaista puuhaa tulossa siis.
Loppupäivän pyhitän askartelulle. Joulukortit saisivat jo valmistua.
Tällainen lauantai täällä tänään.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Löysin blogisi ja ilmoittaudun lukijaksi.

    Onnea tiellenne kohti omaa lasta :) Matka tulee olemaan pitkä, mutta toivon mukaan päättyy lopulta suureen onneen.

    Kerroin blogissani omasta odotuksestani, joka päättyi hetki sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tervetuloa mukaan. Olen pari kertaa käynyt lukemassa blogiasi. Paljon Onnea teille pienokaisesta!
      Meillä on nyt se vaihe menossa, että kovasti mietimme onko kotimainen vai kansainvälinen meille sopivampi vaihtoehto. Saattaa olla, että olemme liian vanhoja kotimaiseen. Odotamme kuitenkin ensimmäistä tapaamista ennen päätöstä.

      Poista

Lapsiesitys

 Lapsiesitys, katsomismatka ja hakumatka Blogi on ollut hiljainen pitkän ajan. Arki on vienyt mennessään ja vapaa-aikaa ei oikeastaan ole ju...