keskiviikko 2. tammikuuta 2013

02012013

Vihdoin takaisin oikean netin äärellä. Joulu ja vuodenvaihde hujahtivat ohitse hetkessä. Remontti on edennyt hyvin ja olemme lähes loppusuoralla. Sähkömies kävi juuri kytkemässä sähköt kuntoon. Sitten vielä tapetointi ja listat. Koko talo on edelleen täysin sekaisin. Kotimme suurimman huoneen tavarat ja huonekalut on siroteltu ympäriinsä.
Hoitaessani remonttimiesten (mieheni, mieheni eno ja isäni) ruokahuoltoa ja siivotessani sai pää lepoa adoptiosta. Ennen joulua tilasin Interpediasta ja Adoptioperheet ry:stä materiaalia luettavaksi. Adoptioperheet ry:n jäsenlehtiä olen hiukan selaillut. Interpedian infopaketti on lähes koskematon. No, onhan tässä aikaa, sitä meillä odottajilla varmasti jokaisella on. Toiseen tapaamiseen ei sen sijaan ole enää niin kovin pitkä aika. Kahden viikon päästä keskustellaan motivaatioista, syistä adoptioon, miksi, minkä takia..... Vastaus tähän on äkkiseltään kovin yksinkertainen: haluamme lapsen. Keskustelussa tullaan varmasti käymään läpi keskenmenot, ehkä tarkastikin. Ehkä se tekee ihan hyvää. Lääkärit harvemmin kyselevät henkisen jaksamisen perään. Jokaisen keskenmenon kohdalla on fyysisessä jaksamisessa ollut jo kovasti hoitamista.

Ajatus alkaa harhailla näin ensimmäisen loman jälkeisen työpäivän jälkeen. 
Haluaisin vielä näyttää teille mitä joulupukki toi. Sain aivan superihanan muistikirjan <34 kommenttia:

Lapsiesitys

 Lapsiesitys, katsomismatka ja hakumatka Blogi on ollut hiljainen pitkän ajan. Arki on vienyt mennessään ja vapaa-aikaa ei oikeastaan ole ju...